print email favorite thumb_up Αγγλική σημαία

Αξίζει ακόμα να στοιχηματίσετε σε αθλητές ΜΜΑ;

Ένας σύγχρονος bookmaker προσπαθεί να κάνει τα αθλητικά στοιχήματα όσο το δυνατόν πιο προσιτά για τους πελάτες του. Ως εκ τούτου, στους παίκτες προσφέρεται μια ποικιλία κλάδων καθώς και υψηλές τιμές. Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από ωραία μπόνους ή να στοιχηματίσουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή όπως τους βολεύει. Αν μιλάμε για δημοφιλή αθλήματα για στοιχήματα, τότε θα είναι μεταξύ αυτών και οι μικτές πολεμικές τέχνες. Δύο μαχητές παλεύουν για τον τίτλο του πρωταθλητή, που μπορεί να ανήκει σε εντελώς διαφορετικές σχολές. Δείχνουν τις ικανότητές τους στο οκτάγωνο, που ονομάζεται και κλουβί. Ο αριθμός των κανόνων που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι ελάχιστος, οπότε οι αγώνες γίνονται πολύ θεαματικοί. Πρόσθετη δυναμική φέρνει το γεγονός ότι οι παλαιστές μπορούν να αντιμετωπίσουν πυγμάχους στην αρένα.

MMA fight

Όπως και στην πυγμαχία, υπάρχουν αρκετές κατηγορίες βάρους. Το χαμηλότερο βάρος είναι 56,7 κιλά ενώ το μέγιστο και οι βαρέων βαρών αθλητές έχουν σωματικό βάρος 120,2 κιλά. Οι μικτές πολεμικές τέχνες είναι ανοιχτές σε αθλητές που έχουν εκπαιδευτεί στις σχολές ανατολικών πολεμικών τεχνών:

  • τζούντο
  • Ζίου Ζίτσου
  • καράτε

Φυσικά, οι πυγμάχοι στις μικτές πολεμικές τέχνες έχουν ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα, καθώς μια καλά τοποθετημένη γροθιά και η ικανότητα να αντέχεις σοβαρές επιθέσεις από αντιπάλους σου επιτρέπει να τερματίσεις γρήγορα τον αγώνα υπέρ σου. Αν όμως σε έναν πυγμάχο εναντιωθεί ένας αθλητής με πολυετή εμπειρία σε τουρνουά πάλης, τότε δεν θα είναι εύκολο να καθοριστεί ένας πιθανός νικητής. Ο παλαιστής θα επιδιώξει να μεταφέρει τον αγώνα στο έδαφος και ο πυγμάχος θα τελειώσει τον αγώνα με νοκ άουτ. Τότε θα πρέπει να μαντέψεις ποιου η θέληση για νίκη θα είναι ισχυρότερη. Ο πράκτορας στοιχημάτων δέχεται το MMA στοίχημα Kύπρο οποιαδήποτε στιγμή βολεύει τους παίκτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να διαβάσουν την προσφορά στη γραμμή και να επιλέξουν το αποτέλεσμα που φαίνεται πιο πιθανό. Ο πράκτορας στοιχημάτων θα εξασφαλίσει την άμεση αποδοχή του στοιχήματος και τη γρήγορη διευθέτηση του κέρδους μετά το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστικά της διεξαγωγής αγώνων στο πλαίσιο του MMA

Η διάρκεια μιας μονομαχίας είναι συνήθως 5 γύροι, ο καθένας από τους οποίους διαρκεί 5 λεπτά. Οι πυγμάχοι είναι καλά προετοιμασμένοι για έναν τόσο μεγάλο αγώνα, καθώς αγωνίζονται σε 12 γύρους των 3 λεπτών ο καθένας. Ταυτόχρονα, η διάρκεια κάθε μεμονωμένου τμήματος είναι πολύ μεγαλύτερη, επομένως οι αθλητές πρέπει να δουλέψουν σκληρά για τη δική τους αντοχή. Κατά τη διάρκεια της μάχης, η νίκη μπορεί να κερδηθεί με διάφορους τρόπους:

  • νοκ άουτ - η συνηθισμένη παραλλαγή του τέλους του αγώνα για μπόξερ
  • εθελούσια παράδοση - εάν ο αντίπαλος δεν έχει την ευκαιρία να βγει από το αδιέξοδο, τότε αρκεί να χτυπήσει το ταπί με το ανοιχτό του χέρι
  • τεχνικό νοκ άουτ - ο αγώνας μπορεί να διακοπεί από τρίτο άτομο εάν ένας από τους μαχητές δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα

Στους αγώνες MMA είναι δυνατή η ισοπαλία, αλλά αυτό συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Ως εκ τούτου, πολλές εταιρείες στοιχημάτων δεν προσφέρουν καν μια τέτοια μορφή στοιχήματος. Πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα στο ΜΜΑ, θα πρέπει να διευκρινίσετε πώς προχωρά το στοίχημα σε περίπτωση ισοπαλίας - συνήθως ισχύει ότι το στοίχημα δεν παίχτηκε ή τα χρήματα επιστρέφονται.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τεχνικών νοκ άουτ. Για παράδειγμα, ένας αγώνας μπορεί να διακοπεί από τον διαιτητή εάν ένας από τους μαχητές έχει χάσει την ικανότητα να αντισταθεί ουσιαστικά στον αντίπαλο. Μια διακοπή μπορεί να ξεκινήσει από τον γιατρό εάν υπάρχει πραγματική απειλή για τη ζωή ενός από τους αθλητές. Ως εκ τούτου, οι αγώνες παραμένουν αγωνιώδεις μέχρι το τέλος και οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων για στοιχήματα. Οι αγώνες διεξάγονται σε τακτική βάση, έτσι οι επισκέπτες των στοιχημάτων έχουν πάντα την ευκαιρία να τοποθετήσουν το επόμενο στοίχημά τους στις MMA.

Booking.com